Alföldi Állattenyésztési Napok

2014. április 25-27. – XXII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok -Hódmezővásárhely

Az idei évben 22. alkalommal került megrendezésre az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Hódmezővásárhelyen. A rendezvényről további információk a http://www.allattenyesztesinapok.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

2014. április 25-27. – XXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok -Hódmezővásárhely

Az idei évben 21. alkalommal került megrendezésre az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Hódmezővásárhelyen. A rendezvényről további információk a http://www.allattenyesztesinapok.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

2013. április 26-28. – XX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok – Hódmezővásárhely


Idén huszadik alkalommal rendezték meg az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat április 26-27-28-án Hódmezővásárhelyen.

A kiállítás a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált, melyet a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervez kezdettől fogva a Magyar Állattenyésztők Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében.
A részvénytársaság teremtette meg Magyarországon az újkori állatkiállítások kultúráját, s vezette be az állatbírálatokat a legfejlettebb állattenyésztő országok mintája alapján. A küllemében is lenyűgöző állatkiállítói terület évről-évre több tenyészállatnak ad helyet. A kellemes hangulatú, magyaros stílusú, nádfedeles, fa szerkezetes állatbemutató terek között járva a vidék legnagyobb mezőgazdasági szakmai találkozója fogadja a látogatókat.
Az állattenyésztés nyolc ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi- és nyúltenyésztők, a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoztak be Hódmezővásárhelyen.

Shagya-arabLipicaiNóniuszFurioso North StarGidránKisbéri-félvérHuculMagyar sportlóArab telivér Angol telivérÜgetőShetland póniHaflingi kislóFjord ló Sportpóni